Felnőtt menü

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. december

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

51. hét

leves

15. hétfő

16. kedd

17. szerda

18. csütörtök

19. péntek

Grízgaluska leves

Fokhagymakrém leves

Tárkonyos lencsegulyás kolbásszal

Gyümölcsleves

Zöldségleves

1,4,13

1,2

1,2,9

1,2

 

A

Sült virsli,

fejtett babfőzelék

Rántott sertésszelet, zöldséges rizs

Aranygaluska,

vanília sodóval

Grill csirkemell burgonyapürével,

savanyúság

Túrós csusza, tejföl

1,2

1,4

1,2,4

2

1,2,4

B

Sertéssült mustármártással, burgonyakrokett

Toros káposzta, füstölt hússal

Hortobágyi húsos palacsinta

Kárpáti borzaska

burgonyapürével

Rántott gomba hasábburgonya

tartármártás

1,2,4,9

2

1,2,4

1,2,4

1,2,4,

C

Négysajtos penne

Marhapörkölt, juhtúrós sztrapacska

Konyhafőnök sertésborda, zöldséges rizs

Resztelt csirkemáj,

rizi-bizi, savanyúság

Fetával, olivával töltött karaj rántva, hasábburgonya

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1

1,4

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. december

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

52. hét

leves

22. hétfő

23. kedd

24. szerda

25. csütörtök

26. péntek

Borleves

Legényfogó leves

 

 

 

1,2

1,2,13

 

 

 

A

Dubarry csirkemell, jázmin rizs

Mákos guba

 

 

 

1,2

1.2.4

 

 

 

B

Lazacfilé, citrus mártás, jázmin rizs

Csirkepaprikás tésztaköret

 

 

 

1,2,5

1,2,4

 

 

 

C

Orly sertésborda,

hasábburgonya, sav

Sóletbab füstölt hússal

 

 

 

1,2,4

1

 

 

 

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

 

 

 

1,4

1,4

 

 

 

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

 

 

 

1,2,4

1,2,4

 

 

 

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!