Felnőtt menü

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. november

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

45. hét

leves

3. hétfő

4. kedd

5. szerda

6. csütörtök

7. péntek

Pulykaragu leves

Hagymaleves

Zöldborsóleves vajgaluskával

Kertészleves

Gyümölcsleves

13

1,2

1,4,13

13

1,2

A

Paprikás burgonya, csemege uborka

Csirkepaprikás

galuska

Spagetti carbonara

Stefánia vagdalt, zöldbabfőzelék

Brokkolis halfilé sajttal, bulgurral

 

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,5

B

Rakott kelkáposzta

Azték pulykaragu

párolt rizs

Eszterházy sertésborda, csőtészta

Marengó csirkeragu párolt rizs

Rántott camembert,

jázmin rizs

áfonyamártás

2

 

1,2,4,9

 

1,2,4

C

Csirkemell, lilahagyma, főtt tojás, erős pista, sajt, p.rizs

Rántott sertésszűz pankó morzsában, sült burgonya, savanyúság

Juhtúrós sztrapacska. füstölt csülökkel

Szalontüdő zsemlegombóccal

Kolbásszal, snidlinges juhtúróval töltött karaj rántva, hagymás burgonya

1,2,4

1,2,4

1,2

1,2,4

1,2,4

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

 

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. november

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

46. hét

leves

10. hétfő

11. kedd

12. szerda

13. csütörtök

14. péntek

Csángó gulyás

Daragaluska leves

Zellerkrém leves, bacon chips

Orjaleves cérnametélttel

Magyaros gombaleves

1,2

1,4,13

1,2,13

1,4,13

 

A

Túrógombóc

Ludaskása,

csemege uborka

Kijevi csirkegombóc

főtt burgonya-zöldségköret

Főtt hús

meggymártás

Burgonyás tészta, káposztasaláta

1,2,4

 

1,2,4

1,2

1,4

B

Rakott karfiol

Marhapörkölt

tökfőzelék

Szabolcsi csirkemell,
burgonya-zöldségköret

Stroganoff csirkeragu,

petr. rizs

Túrós sztrapacska

tejföl

2

1,2

2

1,2

1,2

C

Vadas sertésszelet

tésztaköret

Libacomb, törtburgonya,

almás káposzta

Cézársaláta

Sonkával töltött palacsinta rántva, petr.rizs, sajtmártás

Fokhagymás tarja

tört burgonya,

 párolt káposzta

1,2,4

 

2

1,2,4

1

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. november

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

47. hét

leves

17. hétfő

18. kedd

19. szerda

20. csütörtök

21. péntek

Árpagyöngy leves

Erdei gyümölcsleves

Szárnyas raguleves

Póréhagyma krémleves

Tejfölös zöldbableves

1,13

1,2

13

1,2

1,2

A

Bolognai spagetti

Bácskai rizses hús, savanyúság

Sonkafelfújt

sárgaborsó főzelék

Grill csirkemell, burgonyapüré,

párolt sárgarépa

Káposztás sztrapacska

1,2,4

 

1,2,4

2

1

B

Székelykáposzta

Csabai karaj

francia saláta

Joghurtos csirkecomb

petr. burgonya

Eged-hegyi sertésborda,

tarhonya

Rántott karfiol

rizs, sajtmártás

1,2

1,2,9

2

1,4

1,2,4,

C

Csirke mellfilé tejszínes borsmártásban, jázmin rizs

Sertésszelet Orly módra, burgonyapüré

Harcsapaprikás, galuska

Töltött paprika, paradicsommártás

Csülök Jóasszony módra

2

1,2,4

1,2,4,5

1,4,13

1

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. november

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

48. hét

leves

24. hétfő

25. kedd

26. szerda

27. csütörtök

28. péntek

Csontleves csigatésztával

Paradicsomleves

Babgulyás

Brokkoli krémleves

Zöldségleves

1,4,13

1,13

13

1,2

13

A

Sertéspörkölt

lencsefőzelék,

Brassói aprópecsenye,

sült burgonya, csemege uborka

Mákos guba

Rántott csirkemell

½ - ½ adag párolt rizs, zöldségköret

Halpogácsa hollandi mártással,

hajdina

1,2

1

1,2,4

1,4

1,2,4,5

B

Bakonyi sertésborda

csőtészta

Citromos harcsafilé karfiolpürével

Kapros tejszínes csirkemell csíkok, párolt rizs

Csikóstokány

tarhonya

Túrós csusza, tejföl

1,2,4,9

2,5

1,2

1,2,4,9

1,2,4

C

Veronai lasagne

Holsten szelet,

rizi-bizi, sav

Sertésszelet párizsiasan,

törtburgonya sav.

Gombapaprikás galuskával

Vadas sertésszelet

knédli

1,2,4

1,4+

1,2,4

1,2,4

1,2,4

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!