Felnőtt menü

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. szeptember

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

38. hét

leves

15. hétfő

16. kedd

17. szerda

18. csütörtök

19. péntek

Karfiol leves

Gombakrém leves

Gulyásleves

Köménymagleves, leves-gyöngy

Olasz zöldségleves

1,2

1,2

13

1

1,4,13

A

Milánói makaróni

Mexikói csirkeragu,

bulgur

Sonkafelfújt zöldborsófőzelék

Fokhagymás sertéssült, főtt burgonya, zöldségköret

Rántott camembert, rizs, áfonyamártás

1,2,4

 

1,2,4

 

1,2,4

B

Tükörtojás sóskafőzelék

Marhapörkölt, tarhonya, sav.

Montenegrói rakott metélt

Dubarry sertésszelet, főtt burgonya

Harcsapaprikás, galuska

1,2,4

1,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4,5

C

Búbos sertésszelet, petrezselymes burgonya, sav.

Csőben sült brokkoli

Csirkemell sörtésztában, kukoricás rizs

Juhtúrós- parajos fusilli

Töltött káposzta

1,2

1,2,4

1,2,4

1,2,4

1,2,4

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. szeptember

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

39. hét

leves

22. hétfő

23. kedd

24. szerda

25. csütörtök

26. péntek

Tárkonyos csirkeragu leves

Palócleves

Csontleves csigatésztával

Lebbencsleves

Zöldborsó leves

1,2,13

1,2

1,4

1,4,13

13

A

Töltött paprika paradicsom-mártással

Szilvalekváros gombóc

Főtt sertéshús

almamártással

Temesvári sertésborda, rizs

Túrós csusza

tejföl

13

1,2,4

1,2

1,2

1,2,4

B

Rakott savanyú káposzta

Grillezett gomolya friss saláta, kapros joghurtos öntet

Veronai penne

Párizsi csirkemell, zöldséges rizs

Rántott gomba,

rizs, tartármártás

2

2

1,2,4

1,2,4

1,2,4,9

C

Rántott sertésmáj, hagymás burgonya, sav.

Cigányvajda pecsenye, sült burgonya, sav.

Cordon bleu kukoricás rizs, csemege uborka

Tojásos lecsó tarhonyával

Paprikás csirkecomb, galuska

1,2,4

1,4

1,2,4

1,4

1,2,4

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

1,4

1,4

1,4

1,4

1,4

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

1,2,4,9

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!

 

 

 

 

 

 

Szent József Konyha és Étterem                             2025. szeptember

3300 Eger, Foglár u. 1.       Tel: 36/ 312-016; 30/ 299-1231      www.szentjozsefkonyha.hu

 

40. hét

leves

29. hétfő

30. kedd

 

 

 

Májgaluska leves

Sajtkrém leves

 

 

 

1,4,13

1,2

 

 

 

A

Pulykapörkölt, lencsefőzelék

Csángó sertésborda

petrezselymes rizs

 

 

 

1,2

2

 

 

 

B

Csikós sertéstokány, tésztaköret

Ananászos csirkemell

mazsolás rizs

 

 

 

1,2,4

2

 

 

 

C

Milánói sertésborda

Gombapaprikás, szarvacska

 

 

 

1,4

1,2,4

 

 

 

D

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

Rántott sertésszelet, hasábburgonya

 

 

 

1,4

1,4

 

 

 

E

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

Rántott sajt,

párolt rizs, tartár

 

 

 

1,2,4,9

1,2,4,9

 

 

 

 

Az ételek mellett feltüntetett számok az allergén összetevőket tartalmazzák az alábbiak szerint: (1) Glutén; (2) Tej; (3 Rákfélék); (4) Tojás; (5) Hal;
(6) Földimogyoró; (7) Szójabab; (8) Diófélék; (9) Mustár; (10) Szezámmag; (11) Csillagfürt; (12) Puhatestűek; (13) Zeller; (14) Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok

 

A változtatás jogát a nyersanyag beszerzés függvényében fenntartjuk! Kérjük Önöket, hogy az ételhordóba tálalt ételeket fogyasztás előtt, szíveskedjenek hőkezelni!